Combineer je showroombezoek aan van Booy en Lent tapijten met de leukste uitjes!

Omdat wij uit de gezelligste provincie van Nederland komen hebben wij voor de bezoekers die van buiten Brabant komen de leukste uitjes op een rijtje gezet.

Verwacht niet de standaard uitjes zoals de Beekse Bergen – waar je overigens in je auto moet blijven zitten… Maar de echt leuke plekken om even te eten en te shoppen.

Breda tapijtenshowroom Van Booy en Lent tapijten

Uitjes voor na je showroombezoek bij Van Booy en Lent tapijten in Oosterhout

Shoppen bij de paskamer

Bas en Judith de vriendelijke eigenaren van exclusieve kledingwinkel de Paskaemer staan voor je klaar. Met mooie merken als Woolrich, Mason Garments en Peutery, hebben ze voor iedereen iets moois.

Eten bij Forchetta op de markt

De beste Italiaanse keuken van heel Brabant, naar eigen zeggen – Wij durven wel Nederland te zeggen.. Met heerlijke vis, vlees en vegetarische gerechten is er voor iedereen wat lekkers van de kaart uit te zoeken! Je wordt altijd hartelijk ontvangen door Jola en Jan! Vergeet de avond niet af te sluiten met de huisgemaakte tiramisu en een ijskoude Limonchello!

Borrelen aan het water bij het Houtse Meer

Je kunt echt heerlijk zitten op dit idyllische plekje aan een oude zandwinput aan de rand van Den Hout. Met een stoer industrieel interieur en zeer vriendelijk personeel helpen ze je zeker aan een goede middagbesteding. Perfect voor borrel, lunch of avondeten. – WEL RESERVEREN – het is hier namelijk altijd druk.

Speciale tips voor uitjes in Breda – 15 minuten

Borrelen in het valkenberg park

Bij het Gezellige T-huis in het valkenburg park zit je het liefst heel de middag. Met een zonnetje tot hij ondergaat, zit je hier als een vorst in Brabant. Ze hebben een lekkere hapjes kaart, maar geen heel uitgebreide gerechten. Desalniettemin geen plek die je wilt overslaan tijdens je bezoek aan Valkenberg Park Breda

Biertjes bij de Boterhallen Breda

We hebben ze niet geteld, maar als ze ergens veel biersoorten hebben is het hier. Met een sfeervol bruin interieur is het een heerlijke plek om te zitten na de stadswandeling in Breda. Een absolute aanrader is de Luxe borrelplank!

Interieurontwerper Artistiek

Na het uitzoeken van uw nieuwe tapijt wilt u misschien wel kijken voor een nieuwe bank of ander meubilair. Ontwerper Bart van Bekhoven en Ellen Merkx hebben een studio aan de rand van Breda waar de ontwerpen van Bart van Bekhoven te zien zijn. De ontwerpen worden op maat gemaakt en je kunt de enorme collectie stoffen voor stoffering en gordijnen bekijken.

Kunst bij Tres-Art

Mooie moderne kunst van verschillende kunstenaars. Veel exclusieve kunstwerken van kunstenaars als Herman Brood, James Chiew en Helene Terlien. Altijd een gezellig onthaal in de showroom van Arian aan het van Coothplein in het sfeervolle Ginneken Breda.

 

Wij hebben altijd nog een paar tips mocht je langskomen bij ons en wat anders willen doen! Vraag er gerust naar tijdens het showroombezoek van onze tapijtenwinkel In Oosterhout.

Share This Post!

Bekijk onze Vloerkleden