Tapijten Berkel en Rodenrijs

Wij bieden unieke kleurrijke designtapijten. Deze zijn met de hand geknoopt en vullen uw interieur prachtig aan. Onze tapijten zijn stuk voor stuk uniek en gemaakt met de beste materialen. Wij bieden uitstekende service op het gebied van Reparatie en onderhoud van onze eigen tapijten.

Contactformulier tapijten Berkel en Rodenrijs

Bent u opzoek naar dat ene designtapijt in Berkel en Rodenrijs. Zoek ons op via onderstaand contactformulier en wij komen bij u langs met onze mooie voorraad. Bent u opzoek naar iets specifieks? Wacht niet langer en neem nu contact op.

De mooiste handgeknoopte wollen en zijde tapijten

De mooiste tapijten voor uw woning in Berkel en Rodenrijs

Bent u op zoek naar een uniek en adembenemend handgeknoopt tapijt om uw interieur een boost te geven? Zoek dan niet verder dan Van Booy en Lent Tapijten! Onze collectie omvat hoogwaardige handgeknoopte tapijten van wol en zijde met unieke designs die de aandacht trekken. Als toonaangevende tapijtenverkoper uit Oosterhout komen wij graag naar Berkel en Rodenrijs om onze tapijten aan u te presenteren.

Wij bieden onze klanten unieke maatwerk oplossingen voor hun specifieke behoeften. Van traditionele tot moderne designs en in verschillende maten en kleuren, wij hebben voor elk wat wils. Daarnaast zijn onze tapijten van de hoogste kwaliteit en gaan ze jarenlang mee.

Maar dat is niet alles wat wij te bieden hebben. Naast de verkoop van onze handgeknoopte tapijten bieden wij een ongeëvenaarde service: wij komen graag bij u thuis langs met een zichtzending. Zo kunt u onze tapijten bekijken en voelen in uw eigen interieur om te bepalen welk tapijt het beste bij uw smaak en interieur past.

Wij zijn ook trots op ons onderhoud en reparatie service die we bieden voor onze verkochte tapijten. Op deze manier kunt u jarenlang genieten van uw prachtige handgeknoopte tapijt.

Als u in Berkel en Rodenrijs bent, nodigen wij u uit om ons aanbod te komen bekijken en ervaren. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over onze handgeknoopte tapijten en maak uw interieur compleet met een uniek en prachtig tapijt van Van Booy en Lent Tapijten!

We hebben nog meer tapijten:

Kunnen wij u Verder helpen? Neem nu contact op

 

Handgeknoopte tapijten kopen

Bent u op zoek naar een uniek handgeknoopt tapijt om uw interieur compleet te maken? Dan bent u bij Van Booy en Lent Tapijten aan het juiste adres! Wij zijn gespecialiseerd in het aanbieden van hoogwaardige handgeknoopte tapijten van wol en zijde met unieke designs. Als gerenommeerde tapijtenverkoper uit Oosterhout komen wij graag naar Berkel en Rodenrijs om onze collectie aan u te tonen.

Wij bieden onze klanten maatwerk oplossingen voor hun specifieke behoeften. Onze collectie bestaat uit handgeknoopte tapijten in diverse maten, kleuren en designs. Van traditioneel tot modern, wij hebben voor ieder wat wils. Bovendien zijn onze tapijten van de hoogste kwaliteit en gaan ze jarenlang mee.

Tapijten in Berkel en Rodenrijs

Naast de verkoop van handgeknoopte tapijten bieden wij ook een unieke service aan: wij komen graag bij u thuis langs met een zichtzending. Zo kunt u onze tapijten in uw eigen interieur bekijken en ervaren welk tapijt het beste bij uw smaak en interieur past.

Wij hechten veel waarde aan het onderhoud van onze verkochte tapijten en bieden dan ook een reparatie- en reinigingsdienst aan. Op deze manier kunt u jarenlang genieten van uw prachtige handgeknoopte tapijt.

Wij zijn trots om ons aanbod aan Berkel en Rodenrijs te presenteren en nodigen u van harte uit om contact met ons op te nemen voor meer informatie over onze collectie handgeknoopte tapijten.