Unieke Tapijten Rotterdam

Bent u op zoek naar een exclusief handgeknoopt tapijt voor uw woning in Rotterdam? Booy en Lent biedt een uitgebreide collectie handgeknoopte tapijten, variërend van moderne tot klassieke ontwerpen. Wij zijn gespecialiseerd in het leveren van maatwerkoplossingen voor uw specifieke wensen en behoeften.

Tapijtenservice Rotterdam, Aankoop en onderhoud

Op zoek naar een uniek handgeknoopt tapijt? Vul dan nu ons contactformulier in en ontdek de mogelijkheden van Booy en Lent. Wij bieden maatwerk oplossingen en zijn gespecialiseerd in het onderhouden van onze eigen verkochte tapijten. Daarnaast komen wij graag bij u langs met een zichtzending. Neem nu contact met ons op en maak uw interieur compleet met een prachtig tapijt.

De mooiste tapijten vind je bij van Booy en Lent

Handgeknoopte pareltjes uit alle delen van de wereld speciaal voor u geselecteerd en op maat gemaakt

Bij Booy en Lent nemen we de verantwoordelijkheid voor het onderhoud van onze eigen verkochte tapijten zeer serieus. Onze experts zijn getraind om uw tapijt in de beste staat te houden. Onze reinigings- en reparatiedienst is beschikbaar voor alle soorten handgeknoopte tapijten.

Wij begrijpen dat het lastig kan zijn om een keuze te maken uit onze grote collectie tapijten. Daarom bieden wij onze klanten graag de mogelijkheid om een zichtzending te ontvangen. Zo kunt u de tapijten in alle rust thuis bekijken en ervaren.

Onze diensten zijn beschikbaar in alle wijken van Rotterdam, van Kralingen tot Overschie en van Delfshaven tot Feijenoord. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over onze handgeknoopte tapijten en maatwerkoplossingen.

We hebben nog meer tapijten:

Tapijten kopen in Zwijndrecht

Wij zijn trots om onze unieke designtapijten te laten zien in Zwijndrecht. Of je nu op zoek bent naar een modern of klassiek ontwerp, wij hebben het allemaal! Wij komen graag bij je langs om onze collectie te laten zien en te bespreken welke tapijten het beste passen bij jouw interieur.

Tapijten voor Dordrecht

Woon je in Dordrecht en ben je op zoek naar een exclusief handgeknoopt tapijt? Zoek dan niet verder! Wij hebben een prachtige collectie handgeknoopte tapijten, waaronder unieke en moderne designs. Wij komen graag bij je langs om de tapijten te laten zien en je te helpen bij het vinden van het perfecte tapijt.

Tapijt kopen Berkel en Rodenrijs

Berkel en Rodenrijs, wij zijn er voor jou! Of je nu op zoek bent naar een prachtig Perzisch tapijt of een modern ontwerp, wij hebben een ruime collectie handgeknoopte tapijten om uit te kiezen. Wij komen graag bij je langs met onze zichtzending, zodat je de tapijten in alle rust thuis kunt bekijken en kiezen welke het beste past bij jouw interieur.

Kunnen wij u Verder helpen? Neem nu contact op

 

Handgeknoopt tapijt kopen

Van Booy & Lent Tapijten uit Oosterhout is dé plek voor het kopen van de mooiste handgeknoopte tapijten in Rotterdam en omgeving. Onze collectie bestaat uit prachtige, unieke designtapijten die met de hand zijn geknoopt door ambachtelijke vakmensen. Of je nu op zoek bent naar een traditioneel Perzisch tapijt of een modern design, wij hebben het allemaal.

Bij Van Booy & Lent Tapijten staat maatwerk hoog in het vaandel. Naast onze grote voorraad tapijten, kunnen wij ook tapijten op maat laten maken. Zo ben je verzekerd van een tapijt dat perfect past bij jouw wensen en interieur. Onze vakmensen helpen je graag bij het maken van de juiste keuze.

Naast het verkopen van tapijten zijn wij ook gespecialiseerd in het onderhouden en reinigen van onze eigen verkochte tapijten. Zo blijft jouw tapijt altijd in topconditie en kun je er nog jarenlang van genieten. Wij hebben veel ervaring met het onderhouden van verschillende soorten tapijten, van traditioneel Perzisch tot modern en hedendaags.

Handgeknoopt tapijt thuis zien

Bij Van Booy & Lent Tapijten begrijpen we dat het lastig kan zijn om een keuze te maken uit onze grote collectie tapijten. Daarom bieden wij de mogelijkheid tot een zichtzending, waarbij wij met een aantal tapijten bij jou langskomen zodat je in alle rust kunt beslissen. Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos.

Wij komen niet alleen langs in Rotterdam zelf, maar ook in de verschillende wijken zoals Delfshaven, Charlois en Kralingen-Crooswijk. Daarnaast zijn wij ook actief in omliggende steden zoals Schiedam, Capelle aan den IJssel en Vlaardingen.

Kortom, voor de mooiste handgeknoopte tapijten in Rotterdam en omstreken moet je bij Van Booy & Lent Tapijten zijn. Neem contact met ons op en wij helpen je graag verder bij het vinden van het perfecte tapijt voor jouw interieur.