Handgeknoopte tapijten

Laat uw ogen dwalen door onze uitgebreide collectie luxe handgeknoopte tapijten. Het tijdrovende proces van het maken van onze tapijten vereist geduld, vaardigheid en oog voor detail. Wij nemen u graag mee in de wondere wereld van onze mooie collectie designer vloerkleden. Bezoek onze showroom zeker als uw interesse gewekt is, omdat onze tapijten in het echt nog mooier zijn.

Handgemaakte luxe tapijten

De manier om uw vloeren en kamer er warmer uit te laten zien is door er luxe tapijten aan te schaffen. Als u exclusieve of design tapijt gebruikt, krijgt u niet alleen warmte maar ook stijl. Uw woning begint weer tot leven te komen!

Moderne Perzische tapijten zien er anders uit dan de traditionele Pezische tapijten met motieven. Van Booy en Lent gebruiken enorm veel unieke kleurencombinaties, waardoor er altijd een geschikt handgeknoopt en handgemaakt tapijt past binnen uw (gewenste) stijl.

Duurzame materialen

Wilt u zich niet vergissen en het eerste tapijt kopen dat u ziet? Moderne Perzische tapijten worden gekenmerkt door het gebruik van duurzame materialen zoals wol, zijde of polyester. Luxe tapijten zijn overal te vinden, maar alleen in hoogwaardige ateliers waar ze met zorg met de hand worden gemaakt – dit zijn geen fabrieksartikelen. U zult een behoorlijk verschil in kwaliteit zien tussen de Van Booy en Lent tapijten en deze van een plaatselijke bouwmarkt. Dit soort tapijten gaan vaak maar kort mee, terwijl een kwaliteitsproduct als deze jarenlang meegaan en mooi blijven.

Moderne tapijten op maat

Iedere woning is uniek, waardoor er heel veel verschillende soorten en maten tapijten mogelijk zijn. Wij adviseren om een lekker groot tapijt te kiezen voor bijvoorbeeld onder uw bank. Kies zieker niet een te klein tapijt! Wij komen graag bij u langs om u te adviseren over de maat- en kleurvoering van uw nieuwe moderne Perzische tapijt. Op basis van dit advies kunnen wij u een geheel uniek tapijt op maat aanbieden die daarnaast ook nog eens uw eigen kleurenstelling heeft. Zo bent u er zeker van dat u een uniek en exclusief tapijt thuis heeft liggen.