Moderne tapijten voor uw interieur

Van Booy en lent heeft een uitgebreide collectie moderne vloerkleden. Onze vloerkleden zijn handgeknoopt en hebben veel authentieke elementen.

Bekijk onze moderne tapijten bij u thuis

Kom naar de showroom en bekijk onze collectie tapijten. Selecteer een aantal naar uw smaak en wij komen bij u langs.

Moderne Vloerkleden blijven mooi

Bent u op zoek naar een modern vloerkleed dat perfect bij uw interieur past? Bij van Booy en Lent hebben we een ruime selectie moderne vloerkleden die niet alleen prachtig zijn om te zien, maar ook duurzaam en gemakkelijk te reinigen zijn.

Maar welk design past nu bij uw interieur? Wij gaan graag een stap verder in onze service. Toon ons enkele foto’s van uw interieur en kleur en wij helpen u met de juiste selectie. En bij serieuze interesse komen we zelfs met een voorselectie moderne vloerkleden bij u thuis, zodat u ze één voor één op de plek kunt bekijken waar u het vloerkleed wenst.

Onze moderne vloerkleden zijn er in vele stijlen, van ingetogen tot uitbundig, en zijn een perfecte sfeermaker in uw interieur. Of u nu een liefhebber bent van strakke meubels en verlichting van gerenommeerde merken, of een klassiek interieur met statige meubels en stoffering heeft, onze moderne tapijten passen altijd bij uw stijl en passie.

Bij Van Booy en Lent hebben we in veel villa’s, herenhuizen en vakantiehuizen de mooiste moderne vloerkleden uit het Verre Oosten gelegd. Onze tapijten zijn duurzaam en gaan met hun tijd en uw interieur mee. En als uw interieur na verloop van tijd wordt vervangen, past ons moderne vloerkleed nog steeds perfect bij uw nieuwe interieur.

Wilt u onze moderne vloerkleden in het echt bekijken? Maak dan een afspraak voor een bezoek aan onze showroom in Oosterhout bij Breda. En als u toch op zoek bent naar andere stijlen voor in uw woning, bekijk dan gerust ons ruime assortiment aan vloerkleden op onze website.

Plan een zichtzending

Bekijk onze fantastische tapijten bij u thuis voordat u een keuze maakt. Wij komen graag bij u langs

Bekijk onze voorraad oosterse handgeknoopte tapijten

Bijzondere tapijten voor ieder stijlvol interieur.

Laat uw tapijt professioneel reinigen

Houd uw tapijt schoon en fris. Maak nu een afspraak voor reiniging

Modern tapijt als sfeermaker

Een modern tapijt kan een belangrijke rol spelen als sfeermaker in uw interieur, vooral als u houdt van design en uw stijl en passie weerspiegelt in uw inrichting. Strakke meubels en verlichting van gerenommeerde merken kunnen kil en klinisch overkomen, maar een modern vloerkleed zorgt voor warmte en sfeer en zorgt voor samenhang in uw interieur.

Bij Van Booy en Lent tapijten vindt u moderne vloerkleden die geschikt zijn voor de woonkamer of eetkamer en die niet bang zijn om betreden te worden. Ze kunnen immers tegen een stootje en zijn makkelijk te reinigen. Het design ervan doet het goed in elk vertrek. Maar welk design past bij uw interieur? Of meer specifiek, welk vloerkleed past bij bijvoorbeeld bij een mooie open glaskast?

keuze uit moderne tapijten

Op deze website en in de showroom heeft u volop keuze en er is altijd een vloerkleed dat bij uw interieur past. Het advies en de service van Van Booy en Lent tapijten gaat ver. Toon ons enkele foto’s van uw interieur en kleur en wij helpen u met de juiste selectie. Bij serieuze belangstelling komen we graag met een voorselectie moderne vloerkleden bij u thuis of elders en tonen ze één voor één op de plek waar u een vloerkleed wenst.

Kleurrijke moderne tapijten

Een modern tapijt is niet per definitie kil van kleur. De moderne vloerkleden van Van Booy en Lent kunnen zowel ingetogen als uitbundig zijn. Toon ons uw interieur dan laten wij u zien welk design vloerkleed daarbij past.

Maar ook voor klassieke interieurs biedt Van Booy en Lent moderne vloerkleden die een aantrekkelijk contrasteren met klassieke meubels en stoffering. In veel villa’s, herenhuizen en vakantiehuizen hebben de mooie moderne vloerkleden van Van Booy en Lent al een plekje gevonden.

Showroom met moderne tapijten

Als u interesse heeft in een modern vloerkleed, maak dan een showroomafspraak en kom naar het gezellige Oosterhout bij Breda. Ter voorbereiding kunt u op deze website ons assortiment moderne vloerkleden verkennen. Maar in het echt zijn ze natuurlijk veel mooier en groter. Of bent u toch op zoek naar andere stijlen voor in uw woning? Neem dan een kijkje op onze website waar wij een groot assortiment hebben aan vloerkleden.

Kunnen wij u Verder helpen? Neem nu contact op