Tapijten Oosterhout

Welkom bij de beste winkel voor handgeknoopte designtapijten in Oosterhout. Bij ons vind je de meest unieke tapijten van hoogwaardige materialen zoals wol en zijde. Onze tapijten worden met de hand geknoopt door ervaren ambachtslieden, waardoor ze niet alleen een lust voor het oog zijn, maar ook jarenlang meegaan.

De Mooiste tapijten uit Oosterhout

Zoek je naar de perfecte handgeknoopte tapijt voor jouw woning? Wacht niet langer en neem vandaag nog contact op met onze winkel in Oosterhout! Wij bieden een unieke service waarbij wij een selectie van onze prachtige designtapijten bij jou thuis brengen, zodat je ze in alle rust kunt bekijken. Maak nu een afspraak voor een zichtzending en ontdek welk tapijt het beste past bij jouw interieur.

De Mooiste handgeknoopte tapijten vind je bij Van Booy en Lent tapijten.

De mooiste handgeknoopte tapijten van Oosterhout en Omgeving

Ons assortiment bestaat uit tapijten met unieke designs die perfect passen bij verschillende interieurstijlen. Of je nu op zoek bent naar een modern tapijt met strakke lijnen en felle kleuren of juist een klassiek tapijt met traditionele patronen en warme kleuren, bij ons vind je het tapijt dat bij jou past.

Bovendien bieden wij als enige in Oosterhout de unieke service aan om onze voorraad bij jou thuis te laten zien. Zo kan je in alle rust het tapijt bekijken en voelen in jouw eigen interieur. En heb je bij ons een tapijt gekocht? Dan ben je van harte welkom om hem te laten reinigen door onze specialisten.

Kom langs bij onze winkel en ontdek de unieke schoonheid van handgeknoopte designtapijten. Wij staan klaar om je te helpen bij het vinden van jouw perfecte tapijt.

Bent u op zoek naar een uniek en op maat gemaakt tapijt dat perfect bij uw interieur past? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Naast onze mooie voorraad handgeknoopte tapijten, bieden wij ook op verzoek maatwerk oplossingen. Zo kunnen wij samen met u een ontwerp maken dat volledig aan uw wensen voldoet. Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons uw tapijt op maat maken!

We hebben nog meer tapijten:

Unieke Stukken

Onze handgeknoopte tapijten hebben unieke designs die nergens anders te vinden zijn. Onze ontwerpers werken nauw samen met lokale ambachtslieden om tapijten te creëren die echt uniek zijn en de persoonlijkheid van onze klanten weerspiegelen.

Beste materialen

We gebruiken alleen de beste materialen voor onze tapijten, zoals wol en zijde. Dit betekent dat onze tapijten niet alleen prachtig zijn om naar te kijken, maar ook duurzaam en langdurig in gebruik zijn.

Maatwerk

Als we niet het perfecte tapijt hebben voor uw ruimte, dan kunnen we op maat gemaakte oplossingen bieden die aan uw exacte specificaties voldoen. Onze ontwerpers werken nauw met u samen om ervoor te zorgen dat het eindresultaat perfect past bij uw stijl en behoeften.

Kunnen wij u Verder helpen? Neem nu contact op

 

Tapijtreiniging Oosterhout

Bij Booy en Lent zijn we trots op onze deskundigheid en ervaring op het gebied van reiniging en reparatie van moderne Oosterse tapijten. Onze diensten zijn beschikbaar voor alle wijken van Oosterhout, en we zetten ons in om uw tapijten in topconditie te houden.

Onze tapijtreinigingsdienst maakt gebruik van de nieuwste technologieën om uw tapijten grondig te reinigen en vuil en vlekken te verwijderen. We begrijpen dat elke tapijt uniek is en we nemen daarom de tijd om de juiste reinigingsmethode te kiezen voor elk tapijt. We gebruiken alleen veilige en milieuvriendelijke reinigingsmiddelen om ervoor te zorgen dat uw tapijt niet wordt beschadigd.

Naast het reinigen van tapijten, bieden wij ook reparatiediensten aan voor moderne Oosterse tapijten. Onze deskundige reparateurs zijn in staat om beschadigde tapijten te herstellen en weer in hun oorspronkelijke staat terug te brengen. Of het nu gaat om het herstellen van scheuren, gaten of rafelige randen, wij hebben de kennis en ervaring om uw tapijten weer in topconditie te brengen.

Onze reparatie- en reinigingsdiensten zijn beschikbaar voor alle wijken van Oosterhout. Onze klanten kunnen erop vertrouwen dat hun tapijten in goede handen zijn bij ons. Neem contact met ons op voor meer informatie over onze diensten en om een afspraak te maken voor de reiniging of reparatie van uw tapijt.