Vloerkleed laten reinigen

Onze tapijtreinigingsdiensten richten zich specifiek op de reiniging van exclusieve wollen en zijden tapijten. Wij begrijpen dat deze tapijten meer dan alleen een vloerbedekking zijn; het zijn stukken kunst die uw huis of kantoor een unieke en stijlvolle uitstraling geven. Daarom bieden wij professionele en zorgvuldige reiniging van uw waardevolle tapijten.

Dieptereiniging van Tapijten

Onze dieptereiniging van tapijten is een grondige en effectieve methode om uw tapijten weer als nieuw te maken. Onze professionele technici gebruiken de meest geavanceerde apparatuur en reinigingsmiddelen om diep in de vezels van uw tapijt te komen en vuil, stof en bacteriën te verwijderen. Hierdoor wordt niet alleen het uiterlijk van uw tapijt verbeterd, maar ook de hygiëne en de levensduur ervan.

Meld je hieronder aan

Schoonmaak van Wollen en Zijden Tapijten

Wollen en zijden tapijten hebben speciale verzorgingsbehoeften. Onze Tapijtschoonmaakdiensten zijn specifiek ontworpen om de unieke eigenschappen van deze materialen te respecteren. Onze technici gebruiken speciale reinigingsmiddelen die de natuurlijke vezels niet beschadigen, zodat uw tapijt er na de reiniging weer als nieuw uitziet.

Waarom Kiezen voor Onze Tapijtreinigingsdiensten

Onze technici zijn gespecialiseerd in de reiniging van exclusieve wollen en zijden tapijten.

Wij gebruiken de meest geavanceerde apparatuur en reinigingsmiddelen voor een grondige en effectieve reiniging.

Onze tapijtreinigingsdiensten zijn op maat gemaakt voor wollen en zijden tapijten en respecteren de unieke eigenschappen van deze materialen.

Onze tapijtreiniging verbetert niet alleen het uiterlijk van uw tapijt, maar ook de hygiëne en de levensduur ervan.

Laat uw exclusieve wollen en zijden tapijten weer stralen met onze professionele tapijtreinigingsdiensten. Neem vandaag nog contact met ons op om uw volgende afspraak te maken.

Wollen en zijden tapijten hebben speciale verzorgingsbehoeften. Onze tapijtschoonmaakdiensten zijn specifiek ontworpen om de unieke eigenschappen van deze materialen te respecteren. Onze technici gebruiken speciale reinigingsmiddelen die de natuurlijke vezels niet beschadigen, zodat uw tapijt er na de reiniging weer als nieuw uitziet.

Bekijk onze nieuww tapijten:

Verbeter de hygiëne van uw tapijt

Verbetering van de hygiëne: Tapijten kunnen zich opbouwen met stof, stofmijt, bacteriën en allerlei andere verontreinigingen die de gezondheid kunnen beïnvloeden. Tapijtreiniging verbetert de hygiëne en vermindert de kans op allergieën en andere gezondheidsproblemen.

Verleng de levensduur van uw exclusieve tapijt

Verlenging van de levensduur van het tapijt: Door regelmatig te reinigen wordt het tapijt gereinigd van verontreinigingen die de stof en de vezels kunnen beschadigen. Dit verlengt de levensduur van het tapijt en zorgt ervoor dat het er langer mooi uitziet.

Vernieuw de uitstraling van uw tapijt

Verbetering van het uiterlijk: Tapijtreiniging verwijdert vlekken en verontreinigingen die het uiterlijk van het tapijt kunnen aantasten. Hierdoor krijgt het tapijt een opgefrist en schoner uiterlijk en zal het uw huis of kantoorruimte een verzorgde uitstraling geven.

Verbeter de Hygiëne van uw tapijt

Onze tapijtreinigingsdiensten zijn gericht op het verbeteren van de hygiëne, het verlengen van de levensduur van uw tapijt en het verbeteren van het uiterlijk van uw tapijt. Hieronder beschrijven wij hoe wij dit bereiken.

Wij kloppen het tapijt om los stof eruit te krijgen

Eerst kloppen wij het tapijt grondig om al het vuil en stof te verwijderen. Hierdoor wordt de tapijtstof vrijgemaakt van deze verontreinigingen en krijgen onze reinigingsmachines meer ruimte om te werken.

Tapijten worden door een industriële machine gewassen

Vervolgens worden de tapijten gewassen in een industriële machine die speciaal is ontworpen voor tapijtreiniging. De machine gebruikt water en reinigingsmiddelen om het tapijt grondig te reinigen. Hierdoor worden vlekken en verontreinigingen verwijderd en krijgt het tapijt weer zijn frisse uiterlijk terug.

Lanoline laag blijft intact

Onze reinigingsmiddelen zijn natuurlijke producten die de lanoline laag in de wol intact laten. Dit betekent dat uw tapijt na de reiniging nog steeds de natuurlijke bescherming heeft die het nodig heeft om zijn sterkte en duurzaamheid te behouden.

Tapijten worden door de lucht gedroogd

Na de reiniging worden de tapijten door de lucht gedroogd, zodat u zo snel mogelijk weer kunt genieten van uw schone en frisse tapijt. Onze technici monitoren het droogproces nauwkeurig om ervoor te zorgen dat het tapijt op de juiste manier wordt gedroogd en klaar is om opnieuw te worden gebruikt.