Omschrijving

Dit tapijt is ontworpen met alleen aarde tonen en geïnspireerd op hard graniet. De kleur van dit tapijt gaat goed in een modern interieur, maar ook in een landelijke interieur opstelling misstaat hij zeker niet. De afmetingen van dit lekkere grote tapijt zorgen ervoor dat al uw meubelen op het tapijt kunnen staan waardoor de groep mooi gecentreerd wordt.

Door de dichte knooptechniek in dit designkleed kunt u er van op aan dat deze een leven lang mee gaat. De tapijten zijn uitstekend te reinigen en mocht er toch eens iets mee gebeuren zijn ze bijna onzichtbaar te repareren.
De zuiver scheervol zal vol met lanoline, hierdoor hechten vlekken zich erg moeilijk aan dit kleed.

Een gelimiteerde oplage van 10 stuks – allemaal uniek door handwerk.

Specificaties

  • Afmeting: 372×253
  • Knoopdichtheid m2: 9/9
  • Materiaal: Bamboezijde|WoL
  • Aantal kleuren: 7
  • Productietijd: 6 maanden

Maat en interieur advies

De juiste afmeting kiezen voor een tapijt is enorm belangrijk. Lees in onze blog hoe u de juiste afmeting voor uw tapijt kunt kiezen.

Bent u niet zeker welke maat bij uw interieur past? Nodig ons uit via de contactpagina en wij komen vrijblijvend bij u opmeten.

Advies en proberen

Wij van Booy en Lent tapijten staan klaar voor vakkundig advies en komen graag langs met onze voorgeselecteerde tapijten. Zo weet u zeker dat de tapijten die u kiest ook bij uw inrichting passen en goed aanvoelen. Zo kunnen tapijten in het echt anders overkomen dan op de website.

Het team Van Booy en Lent tapijten staat klaar u te helpen en adviseren. Wij geven u advies als het gaat om kleur, design, stijl en afmetingen. Een exclusief tapijt is een essentieel onderdeel van een karakteristiek interieur.

Productiewijze

In de werkplaats wordt er gewerkt met eeuwen oude knooptechnieken, deze vinden hun oorsprong in de oude cultuur van India, Pakistan en Iran, ofterwijl het oude Persië. Deze technieken gaan generaties terug en dit mooie ambacht zorgt voor onze fantastische tapijten.

Onze tapijten worden met veel zorgvuldigheid op een ambachtelijke manier met de hand geknoopt. Dit handwerk wordt van generatie op generatie door families doorgegeven. De tapijten worden gemaakt op een weefgetouw, waarin de tapijten knoop voor knoop tot leven worden gebracht. Een kleed kan tot wel 100.000 knopen per m2 bevatten, dit zorgt voor de verbluffende uitstraling en kwaliteit.

We hebben nog meer tapijten:

Vraag een offerte aan