Tapijten Dordrecht

Van Booy en Lent Tapijten biedt handgeknoopte tapijten van hoogwaardige kwaliteit voor verschillende wijken in Dordrecht. Of u nu op zoek bent naar een tapijt voor uw klassieke woning in de historische binnenstad, of voor uw moderne nieuwbouwwoning in Stadspolders, wij bieden een ruime collectie met voor ieder wat wils. Onze maatwerk oplossingen en tapijtreinigingsservice maken ons de ideale partner voor het compleet maken van uw interieur in Dordrecht.

Zicht tapijten Dordrecht

Maak van jouw huis een thuis met onze handgeknoopte tapijten! Wij komen graag langs in de wijken van Dordrecht om onze collectie aan jou te tonen. Kies voor maatwerk tapijten die perfect passen bij jouw interieur. Wacht niet langer en neem nu contact met ons op voor een zichtzending en ontdek de schoonheid van onze tapijten in jouw eigen huis.

Tapijten zien in Dordrecht

Bent u op zoek naar een uniek handgeknoopt tapijt om uw interieur compleet te maken? Dan bent u bij Van Booy en Lent Tapijten aan het juiste adres!

Wij zijn gespecialiseerd in het aanbieden van hoogwaardige handgeknoopte tapijten van wol en zijde met unieke designs. Als gerenommeerde tapijtenverkoper uit Oosterhout bedienen wij ook klanten in Dordrecht en bieden wij maatwerk oplossingen voor hun specifieke behoeften.

Onze collectie bestaat uit handgeknoopte tapijten in diverse maten, kleuren en designs. Van traditioneel tot modern, wij hebben voor ieder wat wils. Bovendien zijn onze tapijten van de hoogste kwaliteit en gaan ze jarenlang mee. Wij begrijpen dat elk interieur anders is en daarom bieden wij maatwerk tapijten aan, zodat het tapijt perfect aansluit bij uw interieur.

Naast de verkoop van handgeknoopte tapijten bieden wij ook een unieke service aan: wij komen graag bij u thuis langs met een zichtzending. Zo kunt u onze tapijten in uw eigen interieur bekijken en ervaren welk tapijt het beste bij uw smaak en interieur past.

Wij hechten veel waarde aan het onderhoud van onze verkochte tapijten en bieden dan ook een tapijtreinigings- en reparatieservice aan. Op deze manier kunt u jarenlang genieten van uw prachtige handgeknoopte tapijt.

Wij zijn trots om ons aanbod aan Dordrecht te presenteren en nodigen u van harte uit om contact met ons op te nemen voor meer informatie over onze collectie handgeknoopte tapijten. Of het nu gaat om een maatwerk tapijt, tapijtreiniging of reparatieservice, wij helpen u graag verder!

We hebben nog meer tapijten:

Kunnen wij u Verder helpen? Neem nu contact op

 

Als ervaren tapijtenverkoper uit Oosterhout zijn wij gespecialiseerd in het aanbieden van hoogwaardige handgeknoopte tapijten van wol en zijde met unieke designs. Onze collectie bestaat uit tapijten in diverse maten, kleuren en designs – van traditioneel tot modern.

Wij bieden onze klanten maatwerk oplossingen voor hun specifieke behoeften. Naast de verkoop van handgeknoopte tapijten bieden wij ook een tapijtreiniging- en reparatiedienst aan. Wij hechten veel waarde aan het onderhoud van onze verkochte tapijten, zodat u jarenlang kunt genieten van uw prachtige handgeknoopte tapijt.

Ons verzorgingsgebied beslaat Zuid-Holland, waaronder Dordrecht. Als u op zoek bent naar een handgeknoopt tapijt van hoogwaardige kwaliteit, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij komen graag bij u langs met een zichtzending, zodat u onze tapijten in uw eigen interieur kunt bekijken en ervaren welk tapijt het beste bij uw smaak en interieur past.

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over onze handgeknoopte tapijten en onze diensten op het gebied van tapijtreiniging en reparatie. Onze expertise en persoonlijke benadering zorgen ervoor dat u bij ons altijd slaagt voor uw perfecte tapijt.