Tapijten Prinsenbeek

Wij komen met Onze mooie collectie bij u thuis.

Onze handgeknoopte tapijten zijn gemaakt van hoogwaardige materialen zoals wol en zijde. Ze worden met de hand vervaardigd door ervaren ambachtslieden en elk tapijt is uniek in zijn ontwerp en patroon. Onze tapijten zijn niet alleen mooi, maar ook duurzaam en van hoge kwaliteit.

Moderne handgeknoopte tapijten Prinsenbeek

Welkom bij van Booy en Lent tapijten!

Een van onze unieke diensten is dat we onze voorraad aan tapijten bij u thuis laten zien. Woont u in Prinsenbeek en omgeving en wilt u graag onze collectie van handgeknoopte tapijten zien, dan komen wij graag bij u langs. Onze deskundige medewerkers adviseren u graag over welk tapijt het beste bij uw wensen en interieur past. Zo kunt u het perfecte tapijt kiezen in het comfort van uw eigen huis.

vul hieronder uw gegens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

Tapijten zichtservice Prinsenbeek

Voor het Mooie tapijt kom je naar onze winkel in Oosterhout, Of we komen vrijblijvend bij u langs met onze mooie handgeknoopte collectie Tapijten

Onze winkel is gevestigd in Oosterhout, maar we verkopen ook aan klanten in Prinsenbeek en omgeving. Neem vandaag nog contact met ons op om een afspraak te maken om onze collectie handgeknoopte tapijten te bekijken. Als u niet in staat bent om naar onze winkel te komen, bieden we ook de mogelijkheid om onze collectie online te bekijken en te bestellen.

Wij bieden betaalbare prijzen en uitstekende klantenservice. Wacht niet langer en maak vandaag nog een afspraak om het perfecte handgeknoopte tapijt voor uw interieur in prinsenbeek te vinden!

We hebben nog meer tapijten:

Maatwerk Handgeknoopte tapijten

Kunt u in onze uitgebreide collectie tapijten niet vinden wat u zoekt? onze designspecialisten helpen u met maatwerkopties. Verschillende kleuren en patronen kunnen worden omgezet naar uw perfecte tapijt

Onze service in Prinsenbeek

Als u op zoek bent naar een uniek handgeknoopt tapijt voor uw interieur, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Onze winkel in Oosterhout heeft een uitgebreide collectie handgeknoopte wollen en zijde tapijten met unieke designs. We bieden ook de mogelijkheid om onze voorraad bij u thuis te laten zien als u in Prinsenbeek en omgeving woont. Zo kunt u het perfecte tapijt kiezen in het comfort van uw eigen huis.

Van Booy en Lent Tapijten

Bij ons staat klantenservice hoog in het vaandel. Onze deskundige medewerkers staan altijd klaar om u te adviseren over welk tapijt het beste bij uw wensen en interieur past en bieden ook professionele reinigings- en reparatiediensten aan om uw tapijt in topconditie te houden. Daarnaast bieden wij onze handgeknoopte tapijten aan tegen betaalbare prijzen, zodat u niet alleen een prachtig tapijt kunt kiezen, maar ook binnen uw budget kunt blijven. Als u in Prinsenbeek en omgeving woont en op zoek bent naar een handgeknoopt tapijt van hoge kwaliteit tegen betaalbare prijzen, dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Kunnen wij u Verder helpen? Neem nu contact op

 

Tapijtreiniging Prinsenbeek

Als eigenaar van een handgeknoopt of wollen tapijt begrijpt u hoe belangrijk het is om uw tapijt in topconditie te houden. Het tapijt is niet alleen een investering in uw interieur, maar ook een bron van comfort en warmte. Als u op zoek bent naar een professionele reinigingsdienst voor uw handgeknoopte of wollen tapijt in Prinsenbeek en omgeving, dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Onze reinigingsdienst is gespecialiseerd in het reinigen en onderhouden van handgeknoopte en wollen tapijten. Onze deskundige medewerkers hebben jarenlange ervaring in het reinigen van verschillende soorten tapijten en weten precies hoe ze uw tapijt op de juiste manier moeten reinigen. Door onze grondige reinigingsmethode wordt niet alleen vuil en stof verwijderd, maar worden ook vlekken en geuren effectief aangepakt.

Wij begrijpen dat elk tapijt uniek is en dat elke vlek anders behandeld moet worden. Daarom zorgen we ervoor dat we uw tapijt grondig inspecteren voordat we met de reiniging beginnen. We gebruiken alleen milieuvriendelijke reinigingsmiddelen die veilig zijn voor uw tapijt en uw gezin. Bovendien zorgen we ervoor dat uw tapijt na de reiniging snel droogt, zodat u snel weer van uw schone tapijt kunt genieten.

Onze reinigingsdienst is beschikbaar voor klanten in Prinsenbeek en omgeving. Als u buiten dit gebied woont, neem dan gerust contact met ons op om te kijken of we u van dienst kunnen zijn. Onze tarieven zijn betaalbaar en we bieden verschillende pakketten aan, afhankelijk van uw specifieke reinigingsbehoeften.

Neem vandaag nog contact met ons op om een afspraak te maken voor uw handgeknoopte of wollen tapijt. We staan klaar om uw tapijt er weer als nieuw uit te laten zien!